Kontrollansvarig Eskilstuna

Kontrollansvarig enligt PBL till ditt drömprojekt.

Villa, fritidshus, vindkraftverk, fotbollsstadion?
Vi har behörighet för alla projekt.

Jag har vid flertalet tillfällen samarbetat med Hagsjö Projektkontroll AB och senast inom projekt "Nytt driftområde" Arlanda flygplats. Kvalité och kompetens är vad jag anser att de står för och skulle utan tvivel rekommendera dem inom all form administrativ byggprojektledning.

Bength Sandberg

VD, Sandberg Byggkonsult AB, ⭐⭐⭐⭐⭐

Nyheter

[et_pb_4divi_cps move_auto="on" move_speed="4000" move_loop="on" bullets_navigation="on" meta_date="j F, Y" show_author="off" use_overlay="on" overlay_icon_color="rgba(8,48,39,0.47)" hover_overlay_color="rgba(211,134,0,0.31)" hover_icon="%%51%%" bullets_navi_color="#d38600" bullets_navi_color_active="#9e6400" navigation_arrow_color="#ffffff" navigation_arrow_background="#d38600" _builder_version="4.6.6" header_font_size="1.3em" header_line_height="1.1em" body_font="|300|||||||" body_font_size="0.9em" hover_enabled="0" sticky_enabled="0"][/et_pb_4divi_cps]

Kontakta oss

Behöver du hjälp med rådgivning och konsulttjänster för ditt byggprojekt är du varmt välkommen att kontakta oss!

Vi finns här för dig när du behöver en KA - kontrollansvarig enligt PBL, hjälp med byggledning, projektledning, besiktning och andra tjänster för ditt byggprojekt.

Alla frågor är välkomna och vi arbetar med både små och stora uppdrag när du behöver anlita någon för ditt projekt.

Vi levererar tjänster och uppdrag med hög kvalitet och stort engagemang.

Kontrollansvarig Eskilstuna

Har du planerat att renovera där hemma eller att utföra markarbete? Ta då hjälp av oss på Hagsjö Projektkontroll AB så tar vi hand om projekteringen för byggnationen.

När du ska utföra olika slags markarbeten, bygga eller riva kan du behöva en kontrollansvarig för projektet. Då ser vi till att sköta alla de delarna som krävs med att upprätta en kontrollplan, se till att kontroller utförs och att alla gällande bestämmelser följs.

Kontrollansvarig Eskilstuna

Eskilstuna

Tätorten Eskilstuna ligger vid Eskilstunaån cirka 10 km från Mälaren och tillhör Södermanland. I kommunen bor det cirka 107 000 invånare. Namnet på staden är uppkallad efter helgonet Sankt Eskil som levde i Tuna på 1000-talet. Eskilstuna är känd som en miljövänlig industristad med ett rikt musikliv och staden blev utsedd till Sveriges Popstad 1998.