Kontrollansvarig Funäsdalen

Kontrollansvarig enligt PBL till ditt drömprojekt.

Villa, fritidshus, vindkraftverk, fotbollsstadion?
Vi har behörighet för alla projekt.

Jag har vid flertalet tillfällen samarbetat med Hagsjö Projektkontroll AB och senast inom projekt "Nytt driftområde" Arlanda flygplats. Kvalité och kompetens är vad jag anser att de står för och skulle utan tvivel rekommendera dem inom all form administrativ byggprojektledning.

Bength Sandberg

VD, Sandberg Byggkonsult AB, ⭐⭐⭐⭐⭐

Nyheter

[et_pb_4divi_cps move_auto="on" move_speed="4000" move_loop="on" bullets_navigation="on" meta_date="j F, Y" show_author="off" use_overlay="on" overlay_icon_color="rgba(8,48,39,0.47)" hover_overlay_color="rgba(211,134,0,0.31)" hover_icon="%%51%%" bullets_navi_color="#d38600" bullets_navi_color_active="#9e6400" navigation_arrow_color="#ffffff" navigation_arrow_background="#d38600" _builder_version="4.6.6" header_font_size="1.3em" header_line_height="1.1em" body_font="|300|||||||" body_font_size="0.9em" hover_enabled="0" sticky_enabled="0"][/et_pb_4divi_cps]

Kontakta oss

Behöver du hjälp med rådgivning och konsulttjänster för ditt byggprojekt är du varmt välkommen att kontakta oss!

Vi finns här för dig när du behöver en KA - kontrollansvarig enligt PBL, hjälp med byggledning, projektledning, besiktning och andra tjänster för ditt byggprojekt.

Alla frågor är välkomna och vi arbetar med både små och stora uppdrag när du behöver anlita någon för ditt projekt.

Vi levererar tjänster och uppdrag med hög kvalitet och stort engagemang.

Kontrollansvarig Funäsdalen

Har du planer på att bygga nytt eller att bygga om? Ta då hjälp av oss på Hagsjö Projektkontroll AB för ditt projekt så tar vi hand om planeringen och grundläggande förarbete.

Genom att anlita oss som kontrollansvarig så tidigt som möjligt i processen säkerställer vi att allt blir gjort korrekt från början. Det hjälper dig att hålla ner kostnaderna för hela projektet och att det blir klart i rimlig tid.

Kontrollansvarig Funäsdalen

Funäsdalen

Tätorten Funäsdalen ligger mitt i Funäsfjällen nära den norska gränsen i Härjedalen. I Funäsdalen bor det cirka 1 000 invånare. Funäsdalen är rik på kulturmiljö med bland annat Härjedalens fjällmuseum där besökare kan följa livet för fjällbönder, samer och bruksarbetare genom tiderna. Funäsdalen är också en samisk samlingsplats och ett centrum för den sydsamiska kulturen.