Kontrollansvarig Katrineholm

Kontrollansvarig enligt PBL till ditt drömprojekt.

Villa, fritidshus, vindkraftverk, fotbollsstadion?
Vi har behörighet för alla projekt.

Jag har vid flertalet tillfällen samarbetat med Hagsjö Projektkontroll AB och senast inom projekt "Nytt driftområde" Arlanda flygplats. Kvalité och kompetens är vad jag anser att de står för och skulle utan tvivel rekommendera dem inom all form administrativ byggprojektledning.

Bength Sandberg

VD, Sandberg Byggkonsult AB, ⭐⭐⭐⭐⭐

Nyheter

[et_pb_4divi_cps move_auto="on" move_speed="4000" move_loop="on" bullets_navigation="on" meta_date="j F, Y" show_author="off" use_overlay="on" overlay_icon_color="rgba(8,48,39,0.47)" hover_overlay_color="rgba(211,134,0,0.31)" hover_icon="%%51%%" bullets_navi_color="#d38600" bullets_navi_color_active="#9e6400" navigation_arrow_color="#ffffff" navigation_arrow_background="#d38600" _builder_version="4.6.6" header_font_size="1.3em" header_line_height="1.1em" body_font="|300|||||||" body_font_size="0.9em" hover_enabled="0" sticky_enabled="0"][/et_pb_4divi_cps]

Kontakta oss

Behöver du hjälp med rådgivning och konsulttjänster för ditt byggprojekt är du varmt välkommen att kontakta oss!

Vi finns här för dig när du behöver en KA - kontrollansvarig enligt PBL, hjälp med byggledning, projektledning, besiktning och andra tjänster för ditt byggprojekt.

Alla frågor är välkomna och vi arbetar med både små och stora uppdrag när du behöver anlita någon för ditt projekt.

Vi levererar tjänster och uppdrag med hög kvalitet och stort engagemang.

Kontrollansvarig Katrineholm

Planerar du att renovera ditt hus? Då kan du ta hjälp av oss på Hagsjö Projektkontroll AB så hjälper vi till med projekteringen och allt grundläggande förarbete.

För de allra flesta byggarbeten ska det finnas en kontrollansvarig. Vet du inte vad som gäller för ditt projekt kontaktar du din kommun. Som kontrollansvarig är vi med och upprättar en kontrollplan för renoveringen, ser till att alla kontroller utförs under byggtiden och att gällande regler och föreskrifter följs.

Kontrollansvarig Katrineholm

Katrineholm

Tätorten Katrineholm ligger vid sjön Näsnaren i Södermanland och i kommunen bor det cirka 35 000 invånare. Katrineholm grundades som ett stationssamhälle och är idag en järnvägsknut mellan Västra och Södra stambanan. Staden med sina 30 parker är också känd som en trädgårdsstad vilket symboliseras med en ros i stadens kommunvapen.