Kontrollansvarig Linköping

Kontrollansvarig enligt PBL till ditt drömprojekt.

Villa, fritidshus, vindkraftverk, fotbollsstadion?
Vi har behörighet för alla projekt.

Jag har vid flertalet tillfällen samarbetat med Hagsjö Projektkontroll AB och senast inom projekt "Nytt driftområde" Arlanda flygplats. Kvalité och kompetens är vad jag anser att de står för och skulle utan tvivel rekommendera dem inom all form administrativ byggprojektledning.

Bength Sandberg

VD, Sandberg Byggkonsult AB, ⭐⭐⭐⭐⭐

Nyheter

[et_pb_4divi_cps move_auto="on" move_speed="4000" move_loop="on" bullets_navigation="on" meta_date="j F, Y" show_author="off" use_overlay="on" overlay_icon_color="rgba(8,48,39,0.47)" hover_overlay_color="rgba(211,134,0,0.31)" hover_icon="%%51%%" bullets_navi_color="#d38600" bullets_navi_color_active="#9e6400" navigation_arrow_color="#ffffff" navigation_arrow_background="#d38600" _builder_version="4.6.6" header_font_size="1.3em" header_line_height="1.1em" body_font="|300|||||||" body_font_size="0.9em" hover_enabled="0" sticky_enabled="0"][/et_pb_4divi_cps]

Kontakta oss

Behöver du hjälp med rådgivning och konsulttjänster för ditt byggprojekt är du varmt välkommen att kontakta oss!

Vi finns här för dig när du behöver en KA - kontrollansvarig enligt PBL, hjälp med byggledning, projektledning, besiktning och andra tjänster för ditt byggprojekt.

Alla frågor är välkomna och vi arbetar med både små och stora uppdrag när du behöver anlita någon för ditt projekt.

Vi levererar tjänster och uppdrag med hög kvalitet och stort engagemang.

Kontrollansvarig Linköping

Planerar du en nybyggnation eller att utföra markarbete i trädgården? Då hjälper vi på Hagsjö Projektkontroll AB till med projekteringen och tar hand om allt grundläggande förarbete.

Anlita oss som kontrollansvarig så tar vi fram en kontrollplan och ser till att alla kontroller blir utförda enligt kontrollplanen. Vi hjälper också till med att kontrollera så att alla regler och föreskrifter utifrån bygglagstiftningen följs under projektets gång. När byggarbetet är klart skriver vi även ett utlåtande som underlag för slutbeskedet.

Kontrollansvarig Linköping

Linköping

Tätorten Linköping är belägen på Östgötaslätten strax söder om Stångåns utlopp i Roxen i Östergötland. I kommunen bor det cirka 163 000 invånare och av dem bor ungefär 113 000 personer i centralorten. Sveriges första flygskola startades i Linköping 1912 av Carl Cederström som även är känd som flygbaronen. Linköping är också en universitetsstad med Linköpings universitet som grundades 1975.