Kontrollansvarig Linköping

Kontrollansvarig enligt PBL till ditt drömprojekt.

Villa, fritidshus, garage, attefallshus?
Vi har behörighet för alla projekt.

Jag har vid flertalet tillfällen samarbetat med Hagsjö Projektkontroll AB och senast inom projekt "Nytt driftområde" Arlanda flygplats. Kvalité och kompetens är vad jag anser att de står för och skulle utan tvivel rekommendera dem inom all form administrativ byggprojektledning.

Bength Sandberg

VD, Sandberg Byggkonsult AB, ⭐⭐⭐⭐⭐

l

Enkelt

Skicka förfrågan direkt på sidan.

Snabbt

Få svar inom 24h.

Tryggt

Bra pris med högsta kvalité.

Kontrollansvarig Linköping 1

Certifiering

När du behöver en kontrollansvarig enligt PBL kan du vända dig till oss på Hagsjö Projektkontroll AB.

Bra service, trygghet och kompetens är ledord som driver oss på Hagsjö Projektkontroll AB när vi arbetar med alla delar inom ett byggprojekt.

Hos oss hittar du kvalitetssäkrade experter som hjälper er i byggprojekt där det krävs en certifierad kontrollansvarig.

Vi har certifikat från RISE utfärdat enligt Boverkets föreskrifter (BFS 2011:14 KA4/5).

Skapa förfrågan direkt på sidan så återkommer vi med ett prisförslag!

Kontrollansvarig Linköping 2

Aktuellt

Kontrollansvarig Linköping

Planerar du en nybyggnation eller att utföra markarbete i trädgården? Då hjälper vi på Hagsjö Projektkontroll AB till med projekteringen och tar hand om allt grundläggande förarbete.

Anlita oss som kontrollansvarig så tar vi fram en kontrollplan och ser till att alla kontroller blir utförda enligt kontrollplanen. Vi hjälper också till med att kontrollera så att alla regler och föreskrifter utifrån bygglagstiftningen följs under projektets gång. När byggarbetet är klart skriver vi även ett utlåtande som underlag för slutbeskedet.

Kontrollansvarig Linköping

Linköping

Tätorten Linköping är belägen på Östgötaslätten strax söder om Stångåns utlopp i Roxen i Östergötland. I kommunen bor det cirka 163 000 invånare och av dem bor ungefär 113 000 personer i centralorten. Sveriges första flygskola startades i Linköping 1912 av Carl Cederström som även är känd som flygbaronen. Linköping är också en universitetsstad med Linköpings universitet som grundades 1975.