Kontrollansvarig Ljusterö

Kontrollansvarig enligt PBL till ditt drömprojekt.

Villa, fritidshus, vindkraftverk, fotbollsstadion?
Vi har behörighet för alla projekt.

Jag har vid flertalet tillfällen samarbetat med Hagsjö Projektkontroll AB och senast inom projekt "Nytt driftområde" Arlanda flygplats. Kvalité och kompetens är vad jag anser att de står för och skulle utan tvivel rekommendera dem inom all form administrativ byggprojektledning.

Bength Sandberg

VD, Sandberg Byggkonsult AB, ⭐⭐⭐⭐⭐

Nyheter

[et_pb_4divi_cps move_auto="on" move_speed="4000" move_loop="on" bullets_navigation="on" meta_date="j F, Y" show_author="off" use_overlay="on" overlay_icon_color="rgba(8,48,39,0.47)" hover_overlay_color="rgba(211,134,0,0.31)" hover_icon="%%51%%" bullets_navi_color="#d38600" bullets_navi_color_active="#9e6400" navigation_arrow_color="#ffffff" navigation_arrow_background="#d38600" _builder_version="4.6.6" header_font_size="1.3em" header_line_height="1.1em" body_font="|300|||||||" body_font_size="0.9em" hover_enabled="0" sticky_enabled="0"][/et_pb_4divi_cps]

Kontakta oss

Behöver du hjälp med rådgivning och konsulttjänster för ditt byggprojekt är du varmt välkommen att kontakta oss!

Vi finns här för dig när du behöver en KA - kontrollansvarig enligt PBL, hjälp med byggledning, projektledning, besiktning och andra tjänster för ditt byggprojekt.

Alla frågor är välkomna och vi arbetar med både små och stora uppdrag när du behöver anlita någon för ditt projekt.

Vi levererar tjänster och uppdrag med hög kvalitet och stort engagemang.

Kontrollansvarig Ljusterö

Har du tänkt bygga garage eller att bygga ett hus? Då kan du ta hjälp av oss på Hagsjö Projektkontroll AB så hjälper vi till med planeringen och tar hand om det grundläggande förarbetet.

Vi kan som kontrollansvarig hjälpa till med att upprätta en kontrollplan och säkerställa att alla rutiner finns på plats för att följa bygglagstiftningen. När du ska bygga ett hus krävs det vanligtvis att du redan har sett ut en kontrollansvarig som ska stå med i bygglovsansökan.

Kontrollansvarig Ljusterö

Foto: Johan Bjurer, Mostphotos

Ljusterö

Ön Ljusterö ligger centralt i Stockholms mellersta skärgård och är den största ön i Stockholms skärgård utan fast förbindelse till fastlandet. Ljusterö tillhör Uppland och på ön bor cirka 1 800 bofasta invånare och under sommaren ökar antalet till 30 000. På Ljusterö finns både 1700-talsmiljöer, skärgårdsbyar, fiskelägen och gravfält från järnåldern.