Kontrollansvarig Norrköping

Kontrollansvarig enligt PBL till ditt drömprojekt.

Villa, fritidshus, vindkraftverk, fotbollsstadion?
Vi har behörighet för alla projekt.

Jag har vid flertalet tillfällen samarbetat med Hagsjö Projektkontroll AB och senast inom projekt "Nytt driftområde" Arlanda flygplats. Kvalité och kompetens är vad jag anser att de står för och skulle utan tvivel rekommendera dem inom all form administrativ byggprojektledning.

Bength Sandberg

VD, Sandberg Byggkonsult AB, ⭐⭐⭐⭐⭐

Nyheter

[et_pb_4divi_cps move_auto="on" move_speed="4000" move_loop="on" bullets_navigation="on" meta_date="j F, Y" show_author="off" use_overlay="on" overlay_icon_color="rgba(8,48,39,0.47)" hover_overlay_color="rgba(211,134,0,0.31)" hover_icon="%%51%%" bullets_navi_color="#d38600" bullets_navi_color_active="#9e6400" navigation_arrow_color="#ffffff" navigation_arrow_background="#d38600" _builder_version="4.6.6" header_font_size="1.3em" header_line_height="1.1em" body_font="|300|||||||" body_font_size="0.9em" hover_enabled="0" sticky_enabled="0"][/et_pb_4divi_cps]

Kontakta oss

Behöver du hjälp med rådgivning och konsulttjänster för ditt byggprojekt är du varmt välkommen att kontakta oss!

Vi finns här för dig när du behöver en KA - kontrollansvarig enligt PBL, hjälp med byggledning, projektledning, besiktning och andra tjänster för ditt byggprojekt.

Alla frågor är välkomna och vi arbetar med både små och stora uppdrag när du behöver anlita någon för ditt projekt.

Vi levererar tjänster och uppdrag med hög kvalitet och stort engagemang.

Kontrollansvarig Norrköping

Funderar du på att renovera där hemma eller att anlägga en trädgård? Då kan du få hjälp med planeringen av oss på Hagsjö Projektkontroll AB. Vi ser då till att ta hand om det grundläggande förarbete som behövs inför byggandet.

Inför en byggnation hjälper vi till som kontrollansvarig med att ta fram en kontrollplan. Under projektets gång ser vi också till att både kontroller blir gjorda och att gällande bestämmelser följs utifrån bygglagstiftningen.

Kontrollansvarig Norrköping

Norrköping

Tätorten Norrköping ligger längst in i Bråviken i Östergötland. I kommunen bor det cirka 143 000 invånare och av dem bor ungefär 97 000 personer i centralorten. Strax utanför Norrköping börjar Göta kanal från Mem och slingrar sig sedan vidare till Sjötorp. I Norrköping finns också en av Sveriges mest populära djurparker, Kolmården.