Kontrollansvarig Nyköping

Kontrollansvarig enligt PBL till ditt drömprojekt.

Villa, fritidshus, vindkraftverk, fotbollsstadion?
Vi har behörighet för alla projekt.

Jag har vid flertalet tillfällen samarbetat med Hagsjö Projektkontroll AB och senast inom projekt "Nytt driftområde" Arlanda flygplats. Kvalité och kompetens är vad jag anser att de står för och skulle utan tvivel rekommendera dem inom all form administrativ byggprojektledning.

Bength Sandberg

VD, Sandberg Byggkonsult AB, ⭐⭐⭐⭐⭐

Nyheter

[et_pb_4divi_cps move_auto="on" move_speed="4000" move_loop="on" bullets_navigation="on" meta_date="j F, Y" show_author="off" use_overlay="on" overlay_icon_color="rgba(8,48,39,0.47)" hover_overlay_color="rgba(211,134,0,0.31)" hover_icon="%%51%%" bullets_navi_color="#d38600" bullets_navi_color_active="#9e6400" navigation_arrow_color="#ffffff" navigation_arrow_background="#d38600" _builder_version="4.6.6" header_font_size="1.3em" header_line_height="1.1em" body_font="|300|||||||" body_font_size="0.9em" hover_enabled="0" sticky_enabled="0"][/et_pb_4divi_cps]

Kontakta oss

Behöver du hjälp med rådgivning och konsulttjänster för ditt byggprojekt är du varmt välkommen att kontakta oss!

Vi finns här för dig när du behöver en KA - kontrollansvarig enligt PBL, hjälp med byggledning, projektledning, besiktning och andra tjänster för ditt byggprojekt.

Alla frågor är välkomna och vi arbetar med både små och stora uppdrag när du behöver anlita någon för ditt projekt.

Vi levererar tjänster och uppdrag med hög kvalitet och stort engagemang.

Kontrollansvarig Nyköping

Ska du renovera huset eller anlägga en trädgård? Då kan vi på Hagsjö Projektkontroll AB hjälpa till med planeringen. Vi tar hand om hela det grundläggande förarbetet som behövs inför en byggnation.

För oss är det viktigt att ge dig som kund trygghet och kvalitet genom hela byggprocessen från vårt första möte till färdigt resultat.

Som kontrollansvarig är vi med i hela ditt projekt och ser till att det uppfyller kraven enligt bygglagstiftningen och att kontrollplanen följs. Det är bra om en kontrollansvarig anlitas så tidigt som möjligt i planeringsstadiet så att allt blir rätt från början vilket håller ner kostnaderna för projektet.

Kontrollansvarig Nyköping

Nyköping

Tätorten Nyköping ligger vid den sörmländska kusten i Södermanland en timme söder om Stockholm. I kommunen bor det cirka 56 000 invånare och av dem bor ungefär 36 000 personer i centralorten. Nyköping är en attraktiv boplats med närhet till havet, skärgården och Skavsta flygplats. I Nyköping har flera kungar bott, bland annat Karl IX som byggde upp Nyköpingshus till ett vackert renässansslott.