Kontrollansvarig Nyköping

Kontrollansvarig enligt PBL till ditt drömprojekt.

Villa, fritidshus, garage, attefallshus?
Vi har behörighet för alla projekt.

Jag har vid flertalet tillfällen samarbetat med Hagsjö Projektkontroll AB och senast inom projekt "Nytt driftområde" Arlanda flygplats. Kvalité och kompetens är vad jag anser att de står för och skulle utan tvivel rekommendera dem inom all form administrativ byggprojektledning.

Bength Sandberg

VD, Sandberg Byggkonsult AB, ⭐⭐⭐⭐⭐

l

Enkelt

Skicka förfrågan direkt på sidan.

Snabbt

Få svar inom 24h.

Tryggt

Bra pris med högsta kvalité.

Kontrollansvarig Nyköping 1

Certifiering

När du behöver en kontrollansvarig enligt PBL kan du vända dig till oss på Hagsjö Projektkontroll AB.

Bra service, trygghet och kompetens är ledord som driver oss på Hagsjö Projektkontroll AB när vi arbetar med alla delar inom ett byggprojekt.

Hos oss hittar du kvalitetssäkrade experter som hjälper er i byggprojekt där det krävs en certifierad kontrollansvarig.

Vi har certifikat från RISE utfärdat enligt Boverkets föreskrifter (BFS 2011:14 KA4/5).

Skapa förfrågan direkt på sidan så återkommer vi med ett prisförslag!

Kontrollansvarig Nyköping 2

Aktuellt

Kontrollansvarig Nyköping

Ska du renovera huset eller anlägga en trädgård? Då kan vi på Hagsjö Projektkontroll AB hjälpa till med planeringen. Vi tar hand om hela det grundläggande förarbetet som behövs inför en byggnation.

För oss är det viktigt att ge dig som kund trygghet och kvalitet genom hela byggprocessen från vårt första möte till färdigt resultat.

Som kontrollansvarig är vi med i hela ditt projekt och ser till att det uppfyller kraven enligt bygglagstiftningen och att kontrollplanen följs. Det är bra om en kontrollansvarig anlitas så tidigt som möjligt i planeringsstadiet så att allt blir rätt från början vilket håller ner kostnaderna för projektet.

Kontrollansvarig Nyköping

Nyköping

Tätorten Nyköping ligger vid den sörmländska kusten i Södermanland en timme söder om Stockholm. I kommunen bor det cirka 56 000 invånare och av dem bor ungefär 36 000 personer i centralorten. Nyköping är en attraktiv boplats med närhet till havet, skärgården och Skavsta flygplats. I Nyköping har flera kungar bott, bland annat Karl IX som byggde upp Nyköpingshus till ett vackert renässansslott.