Kontrollansvarig Oxelösund

Kontrollansvarig enligt PBL till ditt drömprojekt.

Villa, fritidshus, vindkraftverk, fotbollsstadion?
Vi har behörighet för alla projekt.

Jag har vid flertalet tillfällen samarbetat med Hagsjö Projektkontroll AB och senast inom projekt "Nytt driftområde" Arlanda flygplats. Kvalité och kompetens är vad jag anser att de står för och skulle utan tvivel rekommendera dem inom all form administrativ byggprojektledning.

Bength Sandberg

VD, Sandberg Byggkonsult AB, ⭐⭐⭐⭐⭐

Nyheter

[et_pb_4divi_cps move_auto="on" move_speed="4000" move_loop="on" bullets_navigation="on" meta_date="j F, Y" show_author="off" use_overlay="on" overlay_icon_color="rgba(8,48,39,0.47)" hover_overlay_color="rgba(211,134,0,0.31)" hover_icon="%%51%%" bullets_navi_color="#d38600" bullets_navi_color_active="#9e6400" navigation_arrow_color="#ffffff" navigation_arrow_background="#d38600" _builder_version="4.6.6" header_font_size="1.3em" header_line_height="1.1em" body_font="|300|||||||" body_font_size="0.9em" hover_enabled="0" sticky_enabled="0"][/et_pb_4divi_cps]

Kontakta oss

Behöver du hjälp med rådgivning och konsulttjänster för ditt byggprojekt är du varmt välkommen att kontakta oss!

Vi finns här för dig när du behöver en KA - kontrollansvarig enligt PBL, hjälp med byggledning, projektledning, besiktning och andra tjänster för ditt byggprojekt.

Alla frågor är välkomna och vi arbetar med både små och stora uppdrag när du behöver anlita någon för ditt projekt.

Vi levererar tjänster och uppdrag med hög kvalitet och stort engagemang.

Kontrollansvarig Oxelösund

Har du tänkt att bygga hus eller ett garage? Då kan du få hjälp med projekteringen av oss på Hagsjö Projektkontroll AB. Vi ser då till att sköta det grundläggande förarbetet som krävs inför en byggnation.

Vanligtvis ska det alltid finnas med en kontrollansvarig vid arbeten som kräver ett bygglov, rivningslov, marklov eller anmälan. Är du osäker på om ditt projekt behöver en kontrollansvarig kontaktar du din kommun eller byggnadsnämnden.

Kontrollansvarig Oxelösund

Oxelösund

Tätorten Oxelösund ligger söder om Nyköping i Södermanland. I kommunen bor det cirka 12 000 invånare. Skärgårdsstaden Oxelösund har närhet till både hav och natur med möjlighet till vandring på Sörmlandsleden. Oxelösund är en stad med gamla anor och är idag en härlig blandning av gammal pittoresk bebyggelse och nya moderna hus.