Kontrollansvarig Stockholm

Kontrollansvarig enligt PBL till ditt drömprojekt.

Villa, fritidshus, vindkraftverk, fotbollsstadion?
Vi har behörighet för alla projekt.

Jag har vid flertalet tillfällen samarbetat med Hagsjö Projektkontroll AB och senast inom projekt "Nytt driftområde" Arlanda flygplats. Kvalité och kompetens är vad jag anser att de står för och skulle utan tvivel rekommendera dem inom all form administrativ byggprojektledning.

Bength Sandberg

VD, Sandberg Byggkonsult AB, ⭐⭐⭐⭐⭐

Nyheter

[et_pb_4divi_cps move_auto="on" move_speed="4000" move_loop="on" bullets_navigation="on" meta_date="j F, Y" show_author="off" use_overlay="on" overlay_icon_color="rgba(8,48,39,0.47)" hover_overlay_color="rgba(211,134,0,0.31)" hover_icon="%%51%%" bullets_navi_color="#d38600" bullets_navi_color_active="#9e6400" navigation_arrow_color="#ffffff" navigation_arrow_background="#d38600" _builder_version="4.6.6" header_font_size="1.3em" header_line_height="1.1em" body_font="|300|||||||" body_font_size="0.9em" hover_enabled="0" sticky_enabled="0"][/et_pb_4divi_cps]

Kontakta oss

Behöver du hjälp med rådgivning och konsulttjänster för ditt byggprojekt är du varmt välkommen att kontakta oss!

Vi finns här för dig när du behöver en KA - kontrollansvarig enligt PBL, hjälp med byggledning, projektledning, besiktning och andra tjänster för ditt byggprojekt.

Alla frågor är välkomna och vi arbetar med både små och stora uppdrag när du behöver anlita någon för ditt projekt.

Vi levererar tjänster och uppdrag med hög kvalitet och stort engagemang.

Kontrollansvarig Stockholm

Funderar du på att bygga hus eller att utföra markarbete? Då hjälper vi på Hagsjö Projektkontroll AB till med planeringen och sköter om allt grundläggande förarbete.

En kontrollansvarig behöver anlitas så tidigt som möjligt i en byggprocess och gärna redan från start. Då kan den kontrollansvarige se till att allt blir korrekt gjort från början vilket sparar både tid och pengar. Vi ser till att upprätta en kontrollplan, att alla kontroller utförs och säkerställer att allt sköts enligt bygglagstiftningen.

Kontrollansvarig Stockholm

Stockholm

Stockholm, Sveriges huvudstad, ligger vid Östersjön och tillhör både Södermanland och Uppland eftersom gränsen går genom staden. I kommunen bor det cirka 974 000 invånare. En av Stockholms främsta attraktioner är Gamla stan som grundades på 1200-talet och är den äldsta delen av Stockholm. Utanför Stockholm ligger Stockholms skärgård som är Sveriges största skärgård med 30 000 öar, holmar och skär.