Kontrollansvarig Stockholm

Kontrollansvarig enligt PBL till ditt drömprojekt.

Villa, fritidshus, garage, attefallshus?
Vi har behörighet för alla projekt.

Jag har vid flertalet tillfällen samarbetat med Hagsjö Projektkontroll AB och senast inom projekt "Nytt driftområde" Arlanda flygplats. Kvalité och kompetens är vad jag anser att de står för och skulle utan tvivel rekommendera dem inom all form administrativ byggprojektledning.

Bength Sandberg

VD, Sandberg Byggkonsult AB, ⭐⭐⭐⭐⭐

l

Enkelt

Skicka förfrågan direkt på sidan.

Snabbt

Få svar inom 24h.

Tryggt

Bra pris med högsta kvalité.

Kontrollansvarig Stockholm 1

Certifiering

När du behöver en kontrollansvarig enligt PBL kan du vända dig till oss på Hagsjö Projektkontroll AB.

Bra service, trygghet och kompetens är ledord som driver oss på Hagsjö Projektkontroll AB när vi arbetar med alla delar inom ett byggprojekt.

Hos oss hittar du kvalitetssäkrade experter som hjälper er i byggprojekt där det krävs en certifierad kontrollansvarig.

Vi har certifikat från RISE utfärdat enligt Boverkets föreskrifter (BFS 2011:14 KA4/5).

Skapa förfrågan direkt på sidan så återkommer vi med ett prisförslag!

Kontrollansvarig Stockholm 2

Aktuellt

Kontrollansvarig Stockholm

Funderar du på att bygga hus eller att utföra markarbete? Då hjälper vi på Hagsjö Projektkontroll AB till med planeringen och sköter om allt grundläggande förarbete.

En kontrollansvarig behöver anlitas så tidigt som möjligt i en byggprocess och gärna redan från start. Då kan den kontrollansvarige se till att allt blir korrekt gjort från början vilket sparar både tid och pengar. Vi ser till att upprätta en kontrollplan, att alla kontroller utförs och säkerställer att allt sköts enligt bygglagstiftningen.

Kontrollansvarig Stockholm

Stockholm

Stockholm, Sveriges huvudstad, ligger vid Östersjön och tillhör både Södermanland och Uppland eftersom gränsen går genom staden. I kommunen bor det cirka 974 000 invånare. En av Stockholms främsta attraktioner är Gamla stan som grundades på 1200-talet och är den äldsta delen av Stockholm. Utanför Stockholm ligger Stockholms skärgård som är Sveriges största skärgård med 30 000 öar, holmar och skär.