Hagsjö Projektkontroll AB hjälper er under hela byggprocessen från tidigt planeringsskede till färdigt resultat.

Våra ledord är: Engagemang – Service – Trygghet – Kvalitet – Kunskap – Kompetens
Vi på Hagsjö Konsult AB har som fokus att ge våra kunder bra service, trygghet och kompetens genom hela byggprocessen.

Läs mer om våra tjänster som kontrollansvarig enligt PBL, projektledning, byggledning och andra tjänster för ditt byggprojekt på startsidan.

Vi arbetar med projektledning och byggledning för hela ditt byggprojekt från tidigt planeringsskede till färdigt resultat.
Kontakta oss gärna i god tid innan ett projekt dras igång så kan vi med vår erfarenhet vara med i planeringsstadiet för allra bästa slutresultat.

Oavsett uppdragets storlek utför vi allt från små till stora byggprojekt oavsett om det gäller tillbyggnader, ombyggnationer, renoveringar eller nyproduktion.

När du ska bygga, riva eller utföra markarbeten behöver du en kontrollansvarig – KA i samband med din bygglovsansökan för ditt projekt. Då finns vi tillhands här för dig som kontrollansvarig enligt PBL med högsta behörighet nivå K – kvalificerad behörighet. Det innebär att vi kan hjälpa dig med alla sorters byggprojekt som villor, fastigheter, kontor, sjukhus med mera. Vi ser till att ditt byggprojekt uppfyller myndigheternas krav i enlighet med bygglagstiftningen.

Som kontrollansvarig kan vi även ta fram förslag till kontrollplan, se till att kontrollplanen följs och se till att nödvändiga kontroller utförs.

I projektets slutfas utför vi besiktningar med kontroller på att allting blev rätt enligt regelverk, bygghandlingar, kontrakt och överenskommelser.

Vi utför även andra tjänster inom byggbranschen som KMA-arbete, driftöverlämning och samordning.

Kontakta oss gärna för mer information kring vad vi kan hjälpa dig med inom ditt byggprojekt.